esmaspäev, 13. veebruar 2017

Krevetisalat

jääkapsas
jääsalat
minitomatid
värske kurk
ciabatta (õli röstimiseks)

tiigerkrevetid

kaste:
1,5dl majoneesi
0,5dl piima
30g riivitud Parmesani juustu
Dijoni sinep
pressitud küüslauguküüs
sool
sidrunipipar
suhkur
sidrunumahl

Haki köögiviljad ja jäta ootele.
Valmista kaste - pane kõik kastmeained köögikombaini ja lase lõikuriga ühtlaseks kastmeks või mikserda saumikseriga ühtlaseks.

Lõika ciabatta väikesteks kuubikuteks, piserda peale veidi õli, rösti pannil või küpseta ahjus 200 kraadi juures krõbedaks.

Kuumuta pannil 1tl võid ja 1tl õli, küpseta krevetid pannil kiiresi mõlemalt poolt helepruuniks, puista peale veidi soola ja serveeri salatiga.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar