esmaspäev, 11. aprill 2011

KARTULI-SIBULARULL

1kg keedetud kartuleid
3 muna
1spl jahu
sool
õli

3 keskmist mugulsibulat
100g Merevaiku
1spl võid

Riivi kartulid jämeda riiviga, sega juurde muna, jahu ja maitsesta soolaga.
Pintselda küpsetuspaber õliga, laota kartulisegu suure lusika või õliste käte abil paberile.
Hauta sibul võis klaasjaks, sega Merevaiguga ja määri 2/3 osas kartulisegule.
Keera küpsetusapaberi abil rulli, suru otsad kinni, pintselda rulli õliga ja küpseta 200 juures 30min.

NB! Täidiseks võib kasutada hautatud köögivilju, hakkliha, küpsetatud kanatükke,
riivitud juustu, hallitusjuustu, võis praetud seeni jm.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar