kolmapäev, 25. mai 2011

RABARBERI-KOHUPIIMAKOOK

Kogus : vormi läbimõõt 28cm

Taigen:
3dl jahu
200g margariini (Eve)
200g vanillikohupiima
1,5dl suhkrut
1tl küpsetuspulbrit
4muna

Puiste:
200g rabarberit
2spl suhkrut
70g mandlilaaste

margariini vormi määrimiseks
puudersuhkrut

Hõõru toasoe margariin suhkruga vahule, klopi ükshaaval juurde munad, lisa kohupiim. Sega jahu küpsetuspulbriga ja sõelu vahu hulka, sega korralikult läbi (ära klopi). Määri küpsetusvorm margariiniga, puista põhja ja külgedele mandlilaaste, tõsta taigen vormi ja lükka laiali. Sega tükeldatud rabarber suhkruga ja puista taignale, küpseta 180 kraadi juures 20-25min (kõrgemas vormis 30-35 minutit)
Sõelu kook üle puudersuhkruga.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar