kolmapäev, 22. juuni 2011

CANNELLONID KANAGA

250g cannellone
400g kanafileed
1muna
1dl riivsaia
0,5dl vett
1 küüslauguküüs
musta pipart
soola

Kaste:
4dl rõõska koort
(2dl vett ja 2dl rõõska koort)
1spl jahu
100g sulatatud juustu
soola

Tükelda kanafilee, paisuta riivsai vees ja lisa kanatükid, muna, riivitud küüslauk ja maitsesta segu soola ja pipraga. Täida cannellonid seguga ja lao ahjuvormi põhja. Vispelda koor jahu ja sulatatud juustuga ühtlaseks, lisa veidi soola, vala kaste cannellonidele. Kata vorm fooliumiga ja küpseta 175 kraadi juures 40min, kasta cannellone paar korda kastmega.





2 kommentaari:

  1. Tegin seda sööki eile lõunaks ja tuli väga maitsev. Isegi mees ja lapsed, kes on toidu suhtes väga valivad sõid ja kiitsid:) Mõnusa tekstuuri ja puhta maitsega söök.

    VastaKustuta
  2. Rõõm kuulda :). Tütar eelistab cannellone täita hakklihaga, siis pole riivsaia ja muna vaja lisada, lihtsalt hakkliha läheb veidi rohkem ja tuleks eelnevalt ka maitsestada. Olen kuulnud ka, et cannellone keedetakse enne täitmist mõni minut, aga ise ei ole nii proovinud, õigemini ei ole eelnevat keetmist oluliseks pidanud. Võib-olla toit valmiks sellisel juhul lihtsalt kiiremine.

    VastaKustuta