Täidis:
500-600g hakkliha
1tk mugulsibul
2tk küüslauguküünt
1tk porgand
1prk purustatud tomateid
2dl kuuma vett
1spl võid
1,5-2tl suhkrut
1-2tl soola
basiilikut
punet
chillipipart
200g riivjuustu
Taigen:
3dl nisujahu
2tk kanamuna
0,5tl küpsetuspulbrit
2,5dl vett
0,5tl suhkrut
veidi soola
Pruunista pannil hakkliha ja tõsta kõrvale. Riivi porgand ja küüslauk peene riiviga, haki sibul ja küpseta köögivilju mõni minut võis. Lisa purustatud tomatid ja maitseained, lase keema ja sega juurde hakkliha. Vala juurde kuum vesi ja jäta täidis kaane alla madalale kuumusele hauduma.
Sega jahu küpsetuspulbriga, lisa vesi ja munad, klopi taigen ühtlaseks, maitsesta. Küpseta kuus ülepannikooki.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar