reede, 24. august 2012

Kirju koer

Suur kook, vormi läbimõõt 25cm.

4pk vaniljeküpsiseid (720g)
2pk värvilisi marmelaadikomme (400g)
2spl Fazeri kakaod
200g Fazeri küpsetusšokolaadi
1pk taluvõid
1,5dl piima

Purusta küpsised köögikombainis. Tükelda marmelaad ja sega küpsisepuruga, sõelu juurde kakao. Sulata tükeldatud šokolaad koos võiga madala kuumusel ühtlaseks kreemiks, klopi juurde piim. Vala šokolaadisegu küpsisepurule ja sega korralikult läbi. Vooderda keeksivorm toidukilega, tõsta segu vormi ja vajuta tugevasti alla, kata vorm toidukilega ja tõsta ööks külmikusse. Kummuta kook alusele, eemalda toidukile, lõika viiludeks ja serveeri.

3 tundi külmikus, kook oli lõigatav, aga veidi mure.










12 tundi külmuks, kook oli muutunud tugevamaks, aga siiski lõigatav ja paraja tihedusega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar