reede, 6. mai 2011

KÖÖGIVILJAPASTA FETAJUUSTU JA OLIIVIDEGA

300g köögiviljapastat
300g kanafileed
0,5tk punast paprikat
0.5tk kollast paprikat
100g fetajuustu
oliive
veidi sidrunimahla
soola
musta pipart
2tl õli

Keeda pasta soolaga maitsestatud vees pehmeks. Lõika kanafilee väikesteks ribadeks, küpseta 1tl õlis, maitsesta soola ja peenpipraga. Ribasta paprika, viiluta oliivid (kogus maitse järgi) ja lõika juust kuubikuteks. Lisa valminud kanafileele 1tl õli, paprikaribad ja sidrunimahl, küpseta paar minutit. Lisa oliivid ja sega, puista üle juustukuubikutega(ära sega)ja jäta pliidile soojenema. Vala soe köögiviljasegu pastale, sega ettevaatlikult läbi ja serveeri.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar