kolmapäev, 6. juuli 2011

RIISIVORM KANAFILEE JA KÖÖGIVILJADEGA

3-4le inimesele

250g riisi (kogus keetmata)

Kaste:
400g kanafileed
2 riivitud või pressitud küüslauguküünt
2dl 35%rõõska koort
2dl vett
1tl jahu
soola
pipart
õli

Peale:
1paprika
1brokkoli
soola keeduvette

200g riivjuustu

Keeda riis soolaga maitsestatud vees pehmeks. Lõika kanafilee peenikesteks ribadeks ja pruunista 2tl õlis. Lisa küüslauk ja küpseta veel veidi, lisa jahu ja prae segades läbi. Vala peale vesi ja koor, sega ja lase kastmel keema tõusta, maitsesta soola ja pipraga. Lõika brokkoli õisikuteks ja paprika ribadeks, keeda köögivilju soolaga maitsestatud vees 5minutit, kurna kohe. Vala ühte suuremasse vormi või jaota nelja väikese vormi põhja riis, vala peale kaste ja kõige peale köögiviljad, puista üle riivitud juustuga ja küpseta 200 kraadi juures 5-10minutit juustu sulamise või pruunistumiseni.
Riisi asemel sobivad vormi ka erinevad pastatooted.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar