kolmapäev, 6. juuli 2011

VÕILEVATORT JUUSTUKREEMIGA (väike)

1suur röstsai

Täidis-kreem:
200g riivjuustu
3dl majoneesi
100g toorjuustu või sulatatud juustu
vajadusel veidi soola

Peale:
kalkunifilee sinki
suitsuvorsti
värsket kurki
3 värvi paprikat
vutimune
jääsalatit

Servadele puisteks :
100g riivjuustu

Sega kreemi ained kokku. Lõika röstsaial ääred ja lao 4 tükki kõrvuti (ruuduks), pane üksteise peale kolm kihti, aseta peale ümmargune vorm ja lõika vormi järgi serv ümaraks (järele jäänud saiakoorikutest ja servadest saab näiteks saiavormi teha). Võta ülemised kihid maha ja kata esimene kiht kreemiga, lao saiad peale ja kata jälle kreemiga, määri kreemiga ka tordi küljed ja pealt. Suru õrnalt riivjuust külgedele ja kaunista tort meelepäraste köögiviljade ja lihatoodetega.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar