1,2kg ribi
1dl tšillikastet (Maggi Texicana Salsa)
1tl soola
Kuumuta ahi 175 kraadini.
Sega ribi tšillikastme ja soolaga. Hauta ribi kaanega kaetud ahjupotis 1 tund (vett ära lisa). Tõsta ribid kastmest välja ja pruunista väligrillil või ahjus (5-10 minutit).
Serveeri koos kartulipüree ja sooja salatiga või lihtsalt toorsalatiga.
Lõika porru ja porgand ribadeks, haki 2-3 küüslauguküünt. Kuumuta pannil spl õli ja küpseta köögivilju kõrgel kuumusel, pidevalt segades kuni porgandiribad hakkavad veidi painduma (umbes 2-3minutit). Maitsesta soolaga. Vala köögiviljad kohe teise nõusse, et nad üle ei küpseks ja jääksid krõmpsuks.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar