neljapäev, 6. oktoober 2011

LIHTNE AHJURIBI

1,2kg ribi
1dl tšillikastet (Maggi Texicana Salsa)
1tl soola

Kuumuta ahi 175 kraadini.

Sega ribi tšillikastme ja soolaga. Hauta ribi kaanega kaetud ahjupotis 1 tund (vett ära lisa). Tõsta ribid kastmest välja ja pruunista väligrillil või ahjus (5-10 minutit).



Serveeri koos kartulipüree ja sooja salatiga või lihtsalt toorsalatiga.












Lõika porru ja porgand ribadeks, haki 2-3  küüslauguküünt. Kuumuta pannil spl õli ja küpseta köögivilju kõrgel kuumusel, pidevalt segades kuni porgandiribad hakkavad veidi painduma (umbes 2-3minutit). Maitsesta soolaga. Vala köögiviljad kohe teise nõusse, et nad üle ei küpseks ja jääksid krõmpsuks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar