pühapäev, 2. oktoober 2011

TÄIDETUD PITSA

4tk.

380g jahu
2dl vett
20g pärmi
0,5tl suhkrut
0,25tl soola
50g toiduõli

100g suitsupeekonit
350g taist sinki
200g Kidney ube
1karp värskeid šampinjone
 Minitomateid (maitse järgi)
8spl tšillikastet
Oliive (maitse järgi)
1tl võid
värsket basiilikut

(II variant - 500g hakkliha, 10 suurt viilutatud oliivi, 120g sutsupeekonit, 200g Kidney ube, 0,5tk paprikat, 1dl tšillikastet)

8spl ketšupit
230g riivjuustu

Lahusta pärm käesoojas vees, lisa sool, suhkur ja sõelu peale jahu, lisa õli. Sõtku ühtlane taigen. Kergita taigent köögirätiga kaetult 30 minutit.
Küpseta pannil hakitud peekon ja sink, tõsta kõrvale. Küpseta võis tükeldatud seened. Sega seente juurde  sink, oad, viilutatud oliivid, poolitatud minitomatid, basiilik ja tšillikaste, kuumuta mõni minut.

Jaga taigen neljaks osaks. Rulli taigen jahusel laual õhukeseks, määri peale 2spl ketšupit, raputa üle 50g riivjuustuga.

Kata pool taignapõhjast ¼ täidisega, tõsta teine serv peale.

Kinnita serv.
Toimi nii kõigi nelja põhjaga.

Raputa peale veidi riivjuustu ja küpseta 200 kraadi juures kuni pitsa hakkab pruunistuma (7-10 minutit).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar