380g jahu
2dl vett
20g pärmi
0,5tl suhkrut
0,25tl soola
50g toiduõli
100g suitsupeekonit
350g taist sinki
200g Kidney ube
1karp värskeid šampinjone
Minitomateid (maitse järgi)
8spl tšillikastet
Oliive (maitse järgi)
1tl võid
värsket basiilikut
(II variant - 500g hakkliha, 10 suurt viilutatud oliivi, 120g sutsupeekonit, 200g Kidney ube, 0,5tk paprikat, 1dl tšillikastet)
8spl ketšupit
230g riivjuustu
Lahusta pärm käesoojas vees, lisa sool, suhkur ja sõelu peale jahu, lisa õli. Sõtku ühtlane taigen. Kergita taigent köögirätiga kaetult 30 minutit.
Küpseta pannil hakitud peekon ja sink, tõsta kõrvale. Küpseta võis tükeldatud seened. Sega seente juurde sink, oad, viilutatud oliivid, poolitatud minitomatid, basiilik ja tšillikaste, kuumuta mõni minut.
Toimi nii kõigi nelja põhjaga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar