esmaspäev, 7. november 2011

BROWNIED e.ŠOKOLAADIRUUDUD

200g tumedat šokolaadi
200g võid
200g suhkrut
3tk kanamuna
1,5dl nisujahu
1dl kakaopulbrit

Kuumuta ahi 160 kraadini.
Sulata või madal kuumusel koos tükeldatud šokolaadiga. Sõelu jahu ja kakao, sega kokku. Vahusta munad suhkruga heledaks ja paksuks vahuks (10-12min). Vala šokolaadisegu (mitte liiga soe)  munavahu hulka, tõsta alt üles läbi. Raputa peale jahu-kakao segu ja sega jälle ettevaatlikult alt üles tõstes läbi.
Vooderda 20cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhi ja küljed küpsetuspaberiga, vala taigen vormi ja küpseta kooki 18-20 minutit.
Serveeri kooki veidi jahtunult. Kui nüüd seltskonnas väga suuri šokohoolikuid ei ole jätkub kooki 8-10 inimesele. Soovi korral serveeri kooki koos vähemagusa vahukoore või hapuka keedisega.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar