teisipäev, 20. detsember 2011

TRÜHVLID

220g tumedat šokolaadi
110g 35% rõõsk koort
60g võid

Katmiseks šokolaadi, pärleid, pähkleid jm.

Sega koor šokolaaditükkidega, kuumata kuni šokolaad on sulanud, lisa või, lase sulada ja sega ühtlaseks massiks. Vala segu toidukilega kaetud madalasse nõusse ja lase üleöö külmas taheneda. Tõsta šokolaadimass koos kilega nõust välja ja lõika umbes 15g tükkidekas.

Vooli tükit käte vahel ümaraks, kakaoaga trühvlid rulli kohe kakaos, teised pane 30 minutiks külma tahenema ja hiljem pintselda sulatatud šokolaadiga.




Kaunista.
Voolida on hea õhukeste kummikinnastega, siis ei hakka trühvlid käte vahel väga kiiresti sulama.













Karp sobib pabervormidele, mille põhja läbimõõt on 30mm.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar