reede, 17. veebruar 2012

TŠILLI PENNEGA

2 (800g) väikest purki purustatud tomateid
1 (400g) väike purk Kidney ube
1-2tk tšillipipart
1tk porgandit
1tk mugulsibulat
4tk küüslauguküünt
250g veisehakkliha
1-1,5spl peensuhkrut
1-1,5tl peensoola
0,5tl paprikapulbrit
0,5tl sidrunipipart
7-8 lehte värsket basiiliku

pennet

Tükelda sibul, haki küüslaugud peeneks ja riivi porgand. Küpseta kõik koos õlis, kuni sibul muutub klaasjaks. Puhasta tšillikaun seemnetest ja viiluta peenikesteks viiludeks, lisa pannile ja küpseta mõni minut, vala peale purustatud tomatid ja lase keema. Vala segu keedunõusse. Pruunista hakkliha ja lisa tomatisegule. Maitsesta 1spl suhkru, 1tl soola, sidrunipipra ja paprikapulbriga, kata nõu kaanega ja hauta madalal kuumusel 1tund (sega aeg-ajalt). Lisa hakitud värske basiilik ja oad, hauta paar minutit ja vajadusel maitseta veel soola ja suhkruga.
Serveeri keedetud pastatoodete või riisiga.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar