reede, 17. veebruar 2012

VRAPP KANAGA

8tk

6dl nisujahu
1spl kaerakliisid
50g margariini
1tl soola
2,5dl kuuma vett

0,5kg kanafileed
soola
pipart
2tl balsamicot
2tl sojakastet
1-2spl tšillikastet

0,5-1tk jääkapsast
0,5-1tk kurki
150g minitomateid
0,5-1tk paprikat

100g toorjuustu
tšillikastet
(majoneesi)

Sega jahu kliide ja soolaga, lisa tükeldatud margariin ja haki läbi. Nirista juurde (pidevalt segades) kuum vesi. Sõtku ühtlaseks taignaks.

Jaga taigen kaheksaks osaks, rulli õhukesteks taignaplaatideks. Hõõru praepann õlise salvrätiga üle ja kuumuta  maksimumini.






Raputa taignaplaadilt üleliigne jahu ja tõsta pannile, kui taignale hakkava mullid tekkima, keera plaat ümber ja küpseta teiselt poolt. Mõlemalt poolt umbes 1 minut. Vajadusel alanda veidi kuumust. Iga varpi küpsetamise järel tõsta panni korra tulelt ja pühi õlise paberrätiga järelejäänud jahu ära. Õli kasuta minimaalselt ja malmpannil küpsetamiseks ei ole õli üldse vaja.




Küpsetatud vrapid tõsta kahe köögiräti vahele täidist ootama.

Lõika kanafilee ribadeks ja küpseta väheses õlis kuldpruuniks. Lisa sojakaste, balsamico, tšillikaste, maitsesta soola ja pipraga (veidi suhkrut). Lõika jääkapsas, kurk ja parika ribadeks, tomatid viiluta.
Määri vrapile veidi toorjuustu, kata täidisega ja nirista peale soovitud kaste.



Keera rulli ja serveeri.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar