2dl kanget kohvi
3dl 35% rõõsk koort
3spl suhkrut
0,5tl vaniljesuhkurt
5 lehte zelatiini
vahukoort
hapukamat keedist
(hakitud või riivitud sokolaadi)
Paisuta zelatiinilehed külmas vees. Valmista kohv, pigista paisunud zelatiinilehtedest üleliigne vesi välja ja lisa kuumale kohvile. Lahusta zelatiin kohvis ja jahuta toasoojaks (kui kohv on liiga soe, muutub kreem tarretudes kihiliseks). Vahusta vahukoor suhkru ja vaniljesuhkruga tugevaks vahuks. Sega üks supilusikatäis vahukoort jahtunud kohvile ja nirista zelatiinikohv, pidevalt segades, ülejäänud vahukoore hulka. Klopi korralikult läbi ja vala pokaalidesse. Tõsta paariks tunniks külmikusse tarduma. Serveeri hapuka keedise või/ja vahukoorega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar