reede, 27. aprill 2012

KANAKASTE ANANASSIGA

400g kanafileed
2tk porgandit
1tk mugulibul
1tk tsillipipar (või 0,25tl tsillipulbrit)
400g purustatud tomateid (väike purk)
4 viilu konserveeritud ananassi
200g tomatikastet (väike pakk)
0,5tl paprikapulbrit
2-3spl suhkrut
1-1,5tl soola

Lõika porgandid ribadeks, küpseta 1tl võis kiiresti läbi ja tõsta kõrvale. Haki sibul peeneks ja küpseta klaasjaks, tõsta hautamisnõusse. Lõika kanafilee ribadeks ja küpseta pannil pruunikaks, tõsta ka hautamisnõusse. Lisa purustatud tomatid, tomatikaste, tükeldatud ananass, tükeldatud tsilli, 2pl suhkrut ja 1tl soola. Hauta kaanega kaetult madalal kuumusel 45 minutit. Lisa porgandiribad, lase korraks keema, vajadusel matsesta veel soola ja suhkruga, serveeri riisi või pastaga.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar