pühapäev, 22. juuli 2012

CONCHIGLIONID HAKKLIHAGA

250g pastatoodet
500g hakkliha
1-2tk saiaviilu
0,5tl hakklihamaitseainet
0,5tl soola
2dl rõõsk koort
100g toorjuustu (või Merevaiku)
2dl vett
2tl jahu
soola










Keeda pasta soolaga maitsestatud vees 8 minuti. Leota saiaviilud väheses vees pehmeks, lisa hakklihale, maitsesta soola ja hakklihamaitseainega. Täida pasta hakklihaga, lao conchiglionid kõrvuti ahjuvormi. Sega jahu väheses vees ühtlaseks, lisa ülejäänud vesi, koor ja toorjuust, maitsesta soolaga. Vala kaste pastale, kata vorm fooliumiga ja küpseta 200 kraadi juures umbes 40 minutit (kui põhjast hakkab tõusma mulle, siis küpseta veel 20 minutit). Kasta ka paar korda kastmega.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar