kolmapäev, 18. juuli 2012

CONCHIGLIONID KUKESEENTEGA

250g pastat
500g kukeseeni
2dl rõõsk koort
2dl vett
2tl jahu
soola
valget pipart
1spl võid

Keeda pastatoodet soolaga maitsestatud vees 8 minutit, kurna ja loputa külma veega. Hauta kukeseeni (suuremad tükelda) võis 10 minutit, maitsesta soola ja valge pipraga. Täida conchiglionid kukeseentega ja lao kõrvuti ahjuvormi. Kurna seentest allesjäänud kaste läbi sõela, lisa 2tl jahu, sega ühtlaseks. Lisa vesi ja koor, klopi läbi ja maitsesta soolaga.
Kuumuta ahi 200 kraadini.
Vala kaste pastale, kata ahjuvorm fooliumiga ja tõsta ahju. Kui vormi põhjast hakkavad tõusma mullid, siis küpseta vormi veel 20 minutit, kasta ka korra kastmega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar