neljapäev, 9. august 2012

KANANAGITSAD TšILLKASTMEGA

550g kanafileed
2,5dl riivsaia
2tk kanamuna
0,5tl soola

0,5l toiduõli

tšillikastet

Lõika kanafilee 5mm paksusteks lõikudeks. Vala riivsai sügavapõhjalisse taldrikusse. Klopi munad teises taldrikus lahti ja maitsesta 0,5tl soolaga. Kuumuta õli, õli on parajalt kuum, kui õlisse lisatud lihatükk tugevasti särisema hakkab ja kiiresti pinnale tõuseb. Kasta kanatükid üksahaaval munasse ja siis riivsaiasse. Lao paneeritud liha ühe kihina õlisse küpsema, küpseta mõlemalt poolt kuldpruuniks ja tõsta restile. Vajadusel raputa peale veel soola. Serveeri tšillikastme või mõne teise meelepärase tipikastmega.
Sobib hästi ka põhiroaks kartuli või kartulipudru kõrvale.



2 kommentaari:

  1. Tere, Piret! Meeldiv blog! Tänan :)

    VastaKustuta
  2. Tänan ka sind :), tore on oma kirge ka teiste toidusõpradega jagada.

    VastaKustuta