reede, 21. september 2012

SIBULA JA JUUSTUGA TÄIDETUD KARBONAAD

 5tk.

10tk 1cm paksust karbonaadiviilu
2tk suuremat mugulsibulat
50g sinihallitusjuustu
100g Merevaiku
2spl piima või koort
1spl võid
soola

2tk kanamuna
jahu
riivsaia

Puhasta ja viiluta sibulad. Küpseta võis klaasjaks. Lisa hakitud sinihallitusjuust, Merevaik ja piim. Sega kuumutades ühtlaseks, vajadusel lisa soola. Tõsta kõrvale. Vasarda lihaviilud õhukeseks.

Tõsta lihaviilule sibulatäidis.







Kata teise lihaviiluga ja kinnita neljast küljest tikkudega.






Võta kolm sügavat taldrikut. Klopi munad ühes taldrikus lahti, teise vala jahu ja kolmandasse riivsai. Kuumuta pannil õli. Kasta liha jahusse, siis munasse ja lõpuks kata riivsaiaga. Küpseta lihatasku mõlemalt poolt kuldpruuniks. Tõsta küpsetatud lihad ahjuplaadile ja järelküpseta 175 kraadises ahjus 20 minutit. Eemalda tikud (ära unusta!!!) ja serveeri.



3 kommentaari:

  1. JEE ,TEGIN EILE . VÄGA MAITSEV JA MAHLANE TULI. AITÄH

    VastaKustuta
  2. Tänud ka sulle, tore, et meeldis :).

    VastaKustuta
  3. Väga maitsev.Kõik kiitsid.Täitsa piduroog.Aitäh retsepti eest.

    VastaKustuta