teisipäev, 2. oktoober 2012

Šokolaadimuffinid

12tk.

150g võid või küpsetusmargariini
120g suhkurt
3tk kanamuna
150g jahu
25g kakaod
0,5tl küpsetuspulbrit

šokolaadi
nonparelle

Vahusta pehem või suhkruga heledaks vahuks (võib veidi mikros sulatada), lisa ükshaaval kanamunad, iga muna lisamise järel klopi segu ühtlaseks. Sõelu jahu ja kakao, lisa küpsetsupulber ja sega korralikult läbi. Ühenda kuivained võiseguga, sega mõõdukalt.
Kuumuta ahi 200 kraadini.

Kata muffinipann pabervormidega ja jaga taigen vormidesse. Küpseta kuni muffinid on hästi kerkinud (umbes 10 minutit), kahtluse korral tee tikuproov (torkad tiku muffini keskele ja kui tikka jääb puhtaks on küpsetised valmis).
Sulata šokolaad, nirista muffinitel ja puista peale nonparelle.


4 kommentaari:

  1. Aitäh väga maitsva retsepti eest! :)

    VastaKustuta
  2. Aga palun, rõõm kuulda, et meeldisid ja tänud sulle tagasiside eest :).

    VastaKustuta
  3. Mul oli vaja ära kasutada väike tükk küpsetusšokolaadi ja osagi sellest (koorimata) kreekapähklihunnikust, mis kodus parajasti kõrgus. Nii et need said retseptile lisaks pandud. Ja tulemus on väga minu maitset mööda - peab ütlema, et üks paremaid muffineid, mis ma eales saanud - mahlane, mõrkjas. Tänud retsepti eest!

    VastaKustuta