reede, 5. oktoober 2012

HAKKLIHA-KUKESEENERULL

500g hakkliha (kasutasin taist seahakkliha e.delikatesshakkliha)
50g riivsaia
70g õhukesi peekoniviile
250g kukeseeni
1tk kanamuna
soola
jahvatatud mustpipart
määrimiseks õli
ca 1,5dl vett

Paisuta riivsai vees ja sega hakklihaga, maitsesta soola ja vähese musta pipraga, sõtku korralikult läbi.
Pintselda küpsetuspaber õliga ja suru hakkliha 1-1,5cm paksuselt küpsetuspaberile.

Kata hakkliha peekoniviiludega.







Sega kukeseened kanamunaga (vajadusel lisa seentele soola) ja kata hakkliha 2/3 ulatuses seentega (ääred jäta vabaks).






Keera segu küpsetuspaberi abil rulli, alusta seentega kaetud servast. Vala peopesse veidi õli, patsuta rull üle ja kinnita otsad.







Kuumuta ahi 220 kraadini, küpseta rulli 10 minutit, alanda temperatuuri 175 kraadini ja küpseta veel 35 minutit. Lase rullil veidi jahtuda ja lõika viiludeks. Serveeri põhiroana kartuli või riisi kõrvale.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar