esmaspäev, 13. jaanuar 2014

TOORJUUSTU/KALAMARJA SUUPISTED

rõstsaia
forellimarja
toorjuustu, 35% rõõska koort, veidi soola
(koore ja toorjuustu vahekord on järgmine - 200g naturaalset toorjuustu, 1dl 35% rõõsk koort, veidi soola)

Vahusta vahukoor tugevaks vahuks, hõõru toorjuust pehmeks ja lisa vahukoorele, vahusta koos kuni kreem on ühtlane (20-30sek), maitseta vähese soolaga.

Täida kreemiprits juustuvahuga.
Lõika röstsaiast küpsisevormiga ümarad kujundid või eemalda saiaviilul servad ja lõika neljaks ruuduks või kolmnurgaks (ühest viiluist saab 4 suupistet).
Säilita kujundeid kilekotis ja valmista suupisted vahetult enne serveerimist (saiaservad kuivavad kiiresti).
Pigista igale saiarõngale piisavalt juustuvahtu ja tõsta lusikaga tippu kalamarja.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar