pühapäev, 22. juuni 2014

Terav gazpacho (külmsupp)

2 klaasi tomatimahla
1 suur tomat
1 tšillipipar
1 suur küüslauguküüs
pool kollast paprikat
pool punast paprikat
3 šalottsibulat
pool pikka kurki
10tk musta oliivi
0,25tl soola
1tbl steviat (1tl suhkrut)
1tl worcesteri kastet
1tl valgeveini äädikat

oliiviõli
Dijoni sinepit

Haki tomat ja tšillipipar, lisa hakitud köögiviljad tomatimahlale ja püreesta saumikseriga ühtlaseks püreeks. Pressi juurde üks küüslauguküüs. Haki ülejäänud köögiviljad väikesteks kuubikuteks ja lisa supile. Maitsesta.
Lase supil külmikus 15 minutit maitsestuda. Klopi oliiviõli Dijoni sinepiga kreemjaks ja nirista supile. Serveeri!

Mahedame tulemuse jaoks võib tšilli kogust vähendada või hoopis ära jätta.
Samuti võib kogu segu saumikseriga lihtsalt ühtlaseks püreestada.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar