1 suur paprika (või pool kollasest, rohelisest ja punasest
paprikast)
jääsalat
tomat
tomat
1tk punane sibul
80ml toiduõli
30ml valgeveiniäädikat
1küüslauguküüs
1tl pruuni suhkrut
1tl sinepit
0,5tl soola
400g kanafileed
(sool, must pipar, Teryaki kaste 2-3spl)
Keeda kinoa soolaga maitsestatud vees 12 minutit, eemalda tulelt ja lase 3minutit
paisuda. Kurna ja loputa kinoaterad.
Lõika kanafilee ribadeks ja küpseta keskmisel kuumusel, lisa sool, veidi mustpipart ja Teryaki kaste, kuumuta läbi ja jäta ootele.
Vispelda kokku õli, äädikas, sinep, sool, suhkur ja pressi
juurde 1 küüslauguküüs. Tükelda tomat. Poolita paprika, puhaste seemnetest ja lõika ribadeks, puhasta ja viiluta punane sibul. Tõsta sibul ja paprika marinaadi ja sega läbi, jäta
maitsestuma.
Haki jääsalat. Sega omavahel kana ja kinoa, lisa paprika ja sibulaga kaste, sega
läbi, viimasena lisa tomat ja hakitud jääsalat, sega ettevaatlikult läbi. Serveeri
kohe või jäta 30 minutiks jahedasse maitsestuma. Kui plaanid salatit alles mitme tunni pärast serveerida, lisa jääsalat vahetult enne serveerimist.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar