reede, 5. veebruar 2016

Sea sisefileerull täidisega

sea sisefilee
sinep või meelepärane tomatikaste (miks mitte tšillikaste)
fetajuust
oliivid
päiksekuvatatud tomatid
130g suitsupeekoni viile

Lõike filee keskelt lahti. Määri liha sinepi/kastmega ja puista peale soola. Pudista fileele fetajuust, lisa hakitud tomat, hakitud või viilutatud oliivid. Tõsta lihaservad üle täidise kokku ja kinnita puutikkudega. Kuumuta pannil õli ja pruunista liharulli igast küljest. Tõsta rulli(id) ahjuvormi ja kata peekoniviiludega. Vala pruunistamiseks kasutatud praepannile klaas sooja vett, lase korraks keema ja vala lihale. Pane liha 175 kraadisesse eelkuumutatud ahju ja küpseta 30 minutit. Tõsta temperatuuri 220 kraadini ja pruunista peekon grilli all krõbedaks (umbes 5 minutit).
Ära unusta puutikke eemaldada!
Serveeri soojana põhiroaks või/ja külmana võileiva katteks.


Lõika liha lahti ja kata täidisega.







Kinnita fileeservad ümber täidisega puutikkudega, jäta meelde, mitme tikuga kinnitasid, et saaksid need kõik enne serveerimist eemaldada.







Lao pruunistatud rullile peekoniviilud ja tõsta eelkuumutatud ahju küpsema.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar