neljapäev, 5. mai 2011

MUFFINID PORGANDI JA VALGE ŠOKOLAADIGA

4dl jahu
150g margariini
2muna
1dl hapukoort
100g valget šokolaadi
2dl suhkrut
2tl vaniljesuhkrut
2tl küpsetuspulbrit
150g porgandit

100g valget šokolaadi
võid vormide määrimiseks
kookoshelbeid
martsipanimassi+toiduvärve
puudersuhkrut

Vahusta margariin suhkruga heledaks vahuks, lisa ükshaaval munad ja vahusta kuni suhkur on sulanud. Sega jahu küpsetuspulbri ja vaniljesuhkruga, lisa juurde 100g peeneks hakitud valget šokolaadi. Riivi porgand peene riiviga, lisa riivitud porgand koos hapukoore ja vahustatud muna-margariini seguga ettevaatlikult segades jahule. Määri vormid võiga ja puista üle kookoshelvestega, tõsta taigen muffinivormidesse ja küpseta 175 juures 15min.
Lase muffinitel jahtuda, sulata šokolaad ja kata muffinid šokolaadiga. Tooni martsipanimass ja kookoshelbed toiduvärvidega, vooli martsipanist soovitud kujundid (mugavamaks voolimiseks puista lauale puudersuhkrut).
Kogus 12tk.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar