teisipäev, 3. mai 2011

VEISELIHAST VORSTIKESED

700g veiseliha
100g suitsupeekonit
(600g veiseliha ja 200g peekonit)
2tk küüslauguküünt
2 viilu saia või 1dl riivsaia
1tk muna
1tl soola
musta pipart
määrimiseks õli ja majoneesi

Valmista veiselihast ja peekonist hakkliha, leota sai või riivsai vees, lisa segu hakklihale koos muna, pressitud küüslaugu ja maitseainetega. Sega või sõtku kuni moodustub ühtlane segu. Vormi segust käte vahel vorstike ja torka sisse puitvarras. Lao vardad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, pintselda õliga ja küpseta 175 juures 20min, keera vorstikesi, määri majoneesiga ja küpseta veel 5-10min.

Sobivad hästi ka õues grillimiseks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar