200g jahu
100g võid või margariini
2spl vett
0.25tl 35% äädikas
veidi soola
2spl purustatud mandled
2spl suhkrut
2spl suhkrut
Täidis:
3tk muna
3dl 35% rõõsk koort
noaotsatäis kaneeli
60g mandlilaaste
viinamarju
Peenesta 2spl mandlilaaste uhmris või köögikombainis. Lisa jahu, suhkur, sool ja tükeldatud margariin, sega vesi äädikaga ja vala taignale, näpi kõik ained sõrmedega ühtlaselt muredaks, sõtku kiiresti palliks ja aseta 15 minutiks külma.
2sl jahu
50g suhkrut noaotsatäis kaneeli
60g mandlilaaste
viinamarju
Peenesta 2spl mandlilaaste uhmris või köögikombainis. Lisa jahu, suhkur, sool ja tükeldatud margariin, sega vesi äädikaga ja vala taignale, näpi kõik ained sõrmedega ühtlaselt muredaks, sõtku kiiresti palliks ja aseta 15 minutiks külma.
Vooderda lahtikäiv koogivorm küpsetuspaberiga, rulli taigen, aseta vormi põhja ja jäta 2cm taignaservad või suru taigen sõrmedega vormi põhja ja servadele.
Kuumuta ahi 175 kraadini.
Lõika viinamarjad pooleks ja puhasta seemnetest.
Vahusta munakollased suhkruga, lisa jahu (sega ühtlaseks), koor ja kaneel. Vahusta munavalged tugevaks vahuks ja lisa kooresegule.
Puista põhjale 30g mandlilaaste, lao peale poolitatud viinamarjad, vala üle kooreseguga ja raputa peale ülejäänud mandlilaastud. Küpseta 175 kraadi juures 25-30 minutit.
Serveeri leigena.
Kuumuta ahi 175 kraadini.
Lõika viinamarjad pooleks ja puhasta seemnetest.
Vahusta munakollased suhkruga, lisa jahu (sega ühtlaseks), koor ja kaneel. Vahusta munavalged tugevaks vahuks ja lisa kooresegule.
Puista põhjale 30g mandlilaaste, lao peale poolitatud viinamarjad, vala üle kooreseguga ja raputa peale ülejäänud mandlilaastud. Küpseta 175 kraadi juures 25-30 minutit.
Serveeri leigena.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar