pühapäev, 8. jaanuar 2012

TOMATIKASTE (pitsapõhjale, pastakastmeks, liha kõrvale)

 Tomatikaste:
400g purustatud konservtomateid
1tk väike mugulsibul
2tk küüslauguküünt
0,5tl paprikapulbrit
veidi musta pipart
1-2,5tl peensuhkrut (maitse järgi)
0,5-0,75tl peensoola (maitse järgi)
7-8 lehte värsket basiilikut
(või 0.5tl kuivatatud basiilikut)
0,5tl kuivatatud punet
1spl toiduõli

Haki sibul ja küüslauk hästi peeneks ja hauta õlis klaasjaks, lisa purustatud tomatid, maitsesta maitseainetega ja hauta kastet ilma kaaneta, madalal kuumusel 30-40 minutit.
Soovi korral ühtlusta konsistentsi saumikseriga.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar