neljapäev, 15. märts 2012

KARLSSONI LIHAPALLID

3 pannitäid lihapalle

250g seahakkliha
250g loomahakkliha
3dl rõõsk koort (10% või 35%)
3dl riivsaia
3tk kanamuna
1dl tomatikastet (võib kasutada maitsestatud kastet)
1tl soola
0,5tl hakklihamaitseainet
musta peenpipart

õli praadimiseks

Sega riivsai koorega, klopi juude kanamunad ja tomatikaste, lisa hakkliha ja maitsesta. Lase taignas oleval riisaial 0,5t külmas  paisuda. Vormi niiskete kätega pallid (võta väike kausike veega kohe kõrvale, kui segu hakab käte külge kleepuma, kasta käed külma vette) ja küpseta praepannil keskmisel kuumusel kuldpruuniks. Tõsta pallid küpsetusvormi, kata vorm fooliumiga ja järelküpseta 200 kraadises ahjus 20-25 minutit.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar