4tk 10cm läbimõõduga korvikest
Korvid:
1,5dl nisujahu
3spl hapukoort
1spl peensuhkrut
55g margariini
Täidis:
1dl vahukoort
200g toorjuustu
25g tumedat šokolaadi
suhkrut maitse järgi
maasikaid
šokolaadi kujundeid
Näpi kõik põhja ained sõrmedega läbi, sõtku kiiresti ühtlaseks taignapalliks ja pane 30 minutiks külma.
Hõõru toorjuust suhkruga pehmeks, lisa vahustatud vahukoor ja hakitud šokolaad. Pane külma.
Rulli taigen jahusel laual õhukseks plaadiks ja lõika ümarad kujundid. Määri küpsetsuvorm õliga ja aseta rõngad vormi, torkan põhja mõned augud ja küpseta 200 kraadi juures kuldpruuniks. Jahuta korvid.
Täida korvid enne serveerimist kreemiga, kaunista maasikate ja šokolaadi kujunditega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar