teisipäev, 18. september 2012

PITATASKU KANAGA

(Pita - LEIB-SAI: PITALEIB)

Täidist jätkub 12 pitataskule.

Kanafilee marinaadis:
700g kanafileed
2spl vedelat mett
0,5 sidruni mahl
2spl toiduõli
2tl sinepit
1tl sojakastet
0,5-1spl pruuni suhkrut
0,5tl tšillipulbrit

Kaste:
2dl majoneesi
1dl piima
1tk küüslauguküüs
sidrunimahla
sidrunipipart
soola
veidi suhkrut

Salat:
1tk jääkapsast (hästi sobib ka peeneks ribastatud peakapsas)
0,5tk paprikat
0,5tk pikka värsket kurki
1tk tomatit

Lõika kanafilee ribadeks. Sega kokku marinaad ja lisa kanfileele, hoia kana 1-2 tundi marinaadis.
Vispelda kokku kaste.
Haki salati ained ja sega kastmega või nirista kaste hiljem pita vahele kana ja salati peale.
Enne küpsetamist hoia kana 30 minutit toatemperatuuril.
Kuumuta pannil õli ja küpseta kanafilee neljas osas kõrgel kumusel läbi, maitsesta soolaga. Kana korraga pannile pannes pann jahtub ja kanaliha muutub enne pruunistumist kuivaks.
Lõika pital üks külg lahti, täida salati ja kanaga, serveeri.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar