neljapäev, 1. november 2012

PASTA SINEPISES KANAKASTMES

400g pastat

350-400g kanafileed
1-2tl Dijoni sinepit (maitse järgi)
2tk küüslauguküünt
30g parmesani (või mõnda muud kõvemat juustu, näiteks Forte)
2tl nisujahu
2dl rõõsk koort
2dl vett
soola
sidrunipipart
õli

parmesanilaaste

Lõika kanafileed peenikesteks ribadeks, küpseta pannil kuldpruuniks, maitsesta sidrunipipra ja soolaga. Lisa riivitud või pressitud küüslauk ja  küpseta läbi, lisa jahu ja küpseta segades paar minutit. Lisa sinep, vesi ja koor, sega läbi ja lase keema, keeda 3 minutit. Tõsta keedunõu tulet ja sega juurde peenelt riivitud juust. Vajadusel maitsesta soolaga.
Keeda pasta soolaga maitsestatud vees "al dente", kurna, sega juurde kuum kaste ja serveeri kohe.
Serveerimisel puista peale parmesanilaaste.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar