teisipäev, 8. jaanuar 2013

LÕHETÄIDISEGA PANNKOOGID

 8-9tk

Täidis:
600-700g värsket lõhet
200g riivjuustu
280g kodujuustu
2dl rõõska koort
soola
sidrunimahla
musta pipart

Koogid:
300g jahu
3tk kanamuna
0,5tl küpsetuspulbrit
4dl vett
0,25tl soola
kupsetamiseks õli

Sega jahu küpsetuspulbriga ja lisa ülejäänud ained, klopi ühtlaseks taignaks. Küpseta 8-9 ülepannikooki. Tõsta kõrvale.
Sega riivjuust kodujuustu ja koorega ühtlaseks seguks, maitsesta soolaga.  Lõika kalafilee cm2 kuubikuteks ja küpseta pannil madala kuumusega kuni enamus tükke muutuvad valkjaks (mõned roosad laigud võivad jääda), puista peale veidi soola, mustpipart ja pigista sidrunimahla. Sega kalatükid (koos tekkinud vedelikuga) ettevaatlikult poole kodujuustuseguga (ülejäänud juustusegu jäta katteks).


Tõsta pannkoogile kalasegu ja keera rulli, tõsta ahjuvormi. Toimi nii kõikide põhjadega..






Kuumuta ahi 175 kraadini.
Puista või määri ülejäänud juustusegu rullidele.
 
Järelküpseta175 kraadi juures 20 minutit.




  
Lase veidi jahtuda, serveeri.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar