kolmapäev, 6. märts 2013

MAHLANE KANA HAKKRULL

 Rull:
1kg kana kintsuliha
1dl rõõsk koort
2tk saiakontsu
2tk kanamuna
soola
mustpipart

Täidis:
kimp basiilikut
6tl suurt päiksekuivatatud tomatit
70g peenelt riivitud parmesani
4spl oliiviõli

Valmista lihast hakkliha. Leota sai vees pehmeks, nõruta üleliigne vesi välja ja lisa hakklihale. Lisa ülejäänud ained ja sega ühtlaseks seguks.
Püreesta täidise ained.
Kuumuta ahi 150 kraadini.
Laota lauale pikk riba toidukilet, tõsta hakkliha kilele ja suru pikaks palaadiks, kata täidisega. Keera hakkliha kile abil rulli, keera kile ümber rulli ja sõlmi otsad. Kata kile fooliumiga ja tõsta rull ahjuplaadile, kinntuskoht üles, et plaadile lisatav vesi foolimist sisse ei läheks. Kalla rulli kõrvale 2cm jagu kuuma vett ja küpseta rulli ahjus 150 kraadi juures 1 tund. Valmis rullil eemalda foolium ja kile, soovi korral pintselda rull õliga üle ja pruunista 220 kraadi juures grilli all 5-6 minutit. Serveeri soojalt põhiroaks või paku külmalt võilevakatteks.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar