reede, 5. aprill 2013

ŠOKOLAADISARVED

 16tk

200g jahu
100g võid
20g pärmi
0,25tl soola
1dl piima
1spl suhkrut

suhkrut
tumedat küpsetusšokolaadi

Haki jahu võiga sõmeraks. Soojenda piim käesoojaks, lahust piimas pärm, suhkur ja sool. Lisa vedelik jahule ja sõtku ühtlaseks taignaks.

Jaga taigen kaheks, rulli ringikujuliselt lahti ja lõika kaheksaks sektoriks. Puista peale suhkur ja riivitud šokolaad.









Keera taigen laiemast otsast alates rulli, painuta veidi ja tõsta kujundid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Kergita soojas kohas 30 minutit.
Küpseta 200 kraadi juures 15 minutit.








Sõelu valmis saiad tuhksuhkruga üle.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar