teisipäev, 28. mai 2013

TOORSALAT LÕHERULLIDEGA

4-le inimesele

lõhefileed

0,5tk jääkapsast
0,5tk pikka kurki
12tk vutimuna
4 viilu ciabattat (röstimiseks öli)

1dl majoneesi
0,5dl piima
0,5tl sinepit
väike küüslauguküüs
sidrunipipart või mustpipar ja sidrunimahl.
soola
suhkrut
15g parmesani

parmesanilaaste

Kastme jaoks riivi 15g parmesani ja pressi küüslauguküüs. Sega kõik kastme ained kokku ja püreesta saumikseriga ühtlaseks massiks.
Lõika ciabatta kuubikuteks, nirista peale veidi õli ja rösti pannil või ahjus krõbedaks.
Keeda vutimunad (umbes 3 minutit).

Viiluta kala ja keera laiemast otsast alates rulli, kinnita tikuga.








Küpseta rulle pannil kuni kalal olev hele küpsemispiir on tõusnud poole rullini.
Kuumuta ahi 200 kraadini
Lao rullid ahjuplaadile ja järeküpseta 200 kraadi juures 3 minutit.
Puista peale soola ja pigist sidrunimahla.





Rebi salat tükkideks ja tõsta taldrikule, puista peale kurgitükid ja nirista üle kastmega. Lisa röstitud kuubikud, juustulaastud, vutimunad ja kalarullid, serveeri.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar