neljapäev, 11. juuli 2013

KANA-RIISIWOKK

250g riisi
400g kana rinnafileed (2tk)
paar peotäid šampinjone
1 punane parika
1 brokkoli
2dl kanapuljongit
0,5tl punast karripastat
wokkimiseks toiduõli

Keeda riis eelnevalt valmis.
Lõika kanafilee ribadeks. Kuumuta wokkpannil õli ja et pann maha ei jahtuks lisa kanafilee kolmes jaos, pruunista kana. Lõika šampinjonid neljaks ja lisa pannile, lase veidi küpseda ja vala juurde 2dl puljongit ja karripasta, sega kuni pasta on puljongis segunenud. Lisa seemnetest puhastatud ja viilutatud paprika ja brokkoliõisikud. Küpseta rooga 5-6 minutit, lisa keedetud riis, sega ja vajadusel maitsesta veel soolaga, küpseta läbi ja serveeri.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar