neljapäev, 18. juuli 2013

VAARIKAKORVIKESED

24tk (24 avaga mini-muffinipann)

Lehttaigen:
190g jahu
0,75dl vett
0,25tl 30% äädikat
veidi soola
0,5tk kanamuna
1,5spl margariini

150g margariini (Eve)

150g vaniljekohupiima
150g naturaalset toorjuustu
90g peensuhkrut
2tk kanamuna
24 vaarikat

Valmista lehttaigen või kasuta valmis lehttaigent 300-350g (piltlik valmistamisõpetus: LEHTTAIGEN-Hakklihakorvid lehttaignast ).
Sega kokku kahupiim, toorjuust, munad ja suhkur.
Kuumuta ahi 200 kraadini.
Rulli taigen suureks plaadiks ja lõika 24 ruudukeseks. Paiguta taignaruudud pannile muffini-avadesse ( panni eelnevalt ravainega määrida ei ole vaja ). Jaga kohupiima-toorjuustu täidis avadesse ja vajuda vaarikas poolenisti täidisesse.
Küpseta 200 kraadi juures 13-14 minutit, algul alumisel ahjusiinil ja kui korvikesed kerkinud on, siis tõsta keskmisele ahjusiinile ja küpseta valmis.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar