neljapäev, 18. juuli 2013

VAHEMEREPÄRASED LEHTAIGNASUUPISTED

1 ahjuplaati

Lehttaigen:
130g jahu
0,5dl vett
0,25tl 30% äädikat
veidi soola
0,5tk kanamuna
1spl margariini

100g margariini või võid
(või 250g valmis lehttaigent)

oliive
päiksekuivatatud tomateid
fetajuustu
basiilikut

Valmista lehttaigen või kasuta valmis lehttaigent (piltlik valmistamisõpetus LEHTTAIGEN-Hakklihakorvid lehttaignast).
Kuumuta ahi 200 kraadini.
Lõika oliivid viiludeks ja tomatid ribadeks.
Rulli taigen lahti ja lõika umbes 6cm ruutudeks, tõsta taignaruudud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Pane taignaruutudele oliivid, tomatid ja pudista peale fetajuust.
Küpseta 200 kraadi juures umbes 13-14 minutit. Algul ikka alumisel ahjusiinil, et rasvarikas põhi korralikult kuumust saaks ja kui pirukad kerkinud on, siis tõsta keskmisele ahjusiinile ja küpseta valmis.
Valmis suupistetele puista värsket basiilikut .





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar