laupäev, 3. august 2013

SUVIKÕRVITSA-BROKKOLI PÜREESUPP

500g puhastatud suvikõrvitsat
1 keskmine brokkoli
2-3 küüslauguküünt
0,5l kanapuljongit
soola
1spl võid

parmesani
ciabattat
(peekonit)

Lõika ciabatta kuubikuteks, vala peale veidi toiduõli, sega kätega läbi ja rösti ahjupannil krõbedaks. Haki peekon ribadeks ja prae pannil krõbedaks. Riivi juust peeneteralise riiviga.
Lisandiks võib kasutada kõike korraga või üksikuid komponente.

Koori suvikõrvits ja kraabi lusikaga sisu välja. Riivi suvikõrvits jämeda riiviga, lõika brokkol õisikuteks, koori brokkolivars ja viiluta. Kuumuta pannil või ja küpseta puhastatud ja viiluatud küüslauk helepruuniks, lisa suvikõrvits ja brokkol, küpseta läbi ja tõsta keedupotti. Vala juurde kanapuljong ja hauta umbes 30 minutit, püreesta ja vajadusel maitsesta veel soolaga. Serveeri parmesani, röstitud ciabatta või/ja krõbeda peekoniga.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar