Esimene õhtu-
1)Loputa õhtul mungoad ja jäta ööks külma vette paisuma.
Teine hommik-
2)Hommikul loputa mungoad üle ja jäta niiskelt (ilma veeta) idanema.
3)Samal õhtul loputa jälle mungoad üle ja jäta niiskelt idanema (ilma veeta).
Kolmas hommik -
4) Loputa mungoad üle ja idude tekkimisel võid juba idandeid serveerida.
Kui soovida edasi idandada, siis jätka kaks korda päevas loputamist, kui soovida et idanemine peatuks aseta idandid kaanega karbiga külmikusse ja saad toiduks tarvitada.
Kui idandid on päris lahtiselt, siis kuivavad kiiresti ja idanemine on aeglane. Liiga suure niiskuse tõttu võivad idandid jälle mädanema minna. Mina panin karbile kaane ja ja jätsin kaane veidi viltu. Ka võib nõu katta toidukilega, millesse on siis õhu ringlemiseks mõned augud sisse tehtud.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar