esmaspäev, 19. mai 2014

Muffinid nutellaga

24tk väikest (12 suurt)

120g nisujahu
120g taluvõid
100g peensuhkrut
2tk kanamuna
2spl piima
0,5tl küpsetuspulbrit
2spl Nutellat
puudersuhkrut

Kuumuta ahi 200 kraadini.
Vahusta toasoe või suhkruga heledaks vahuks. Lisa ükshaaval kanamunad, iga muna lisamise järel vahusta taigen ühtlaseks. Sega juurde piim ja küpsetuspulber. Sõele peale nisujahu ja sega ettevaatlikult läbi. Kata muffinipann pabervormidega ja jaga lusikaga või suru taigen läbi taignapritisi vormidesse. Tõsta kaks lusikatäit Nutellat kreemipritsi või täisnurkse nurgaga kilekotti, lõika otsa väike ava ja suru šokolaadikreemi igasse vormi taigna keskele. Küpseta muffinid kuldpruuniks (9-11 min). Lase veidi jahtuda, puista peale puudersuhkur ja serveeri.



5 kommentaari:

  1. Aitähh, need muffinid olid tõesti VÄGA head!!! :)

    Teen ka järgminekord.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh ka sulle :). Muffinid on üldse ühed tänuväärsed küpsetised, saab kiirelt valmis ka ootamatutele külalistele või lihtsalt küpsetada endale ja perele maiustamiseks.

      Kustuta
  2. Väga maitsvad muffinid ja nii kerge teha! :) mina sain taigna kogudest 10 muffinit

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Lisan juurde, et nutellast tegin "ampse" ja külmutasin need sügavkülmas ca 1h. Kui taigen vormis, pressisin nutella "ampsud" sisse ja ahju :)

      Kustuta