24 väikese avaga muffinipann
sellest retseptist saab 24 tumedat + 24 heledat muffinit
300g võid
300g jahu
250g suhkrut
5tk kanamuna
5spl piima
2tl küpsetuspulbrit
2spl kakaopulbrit (naturaalset)
200g toorjuustu
100g 35% vahukoort
maitse järgi suhkrut
0,5tl vaniljesuhkrut
nonparelle
100g sokolaadi
100g 35% rõõsk koort
nonparelle
Vahusta toasoe või suhkruga heledaks vahuks, lisa ükshaaval kanamunad, iga muna lisamise järel klopi segu ühtlaseks. Lisa piim ja küpsetuspulber, sega läbi. Viimasena lisa ettevaatlikult segades sõelutud jahu. Jaga taigen kaheks osaks, ühele osale sõelu juurde kakao, sega läbi.
Kata muffinipann väikeste pabervormidega ja küpseta 24 heledat ja 24 tumedat muffinit.
Lase muffinitel jahtuda.
Vahusta vahukoor 1tl suhkruga tugevaks vahuks. Hõõru toorjuust pehmemaks, maitsesta suhkru ja vaniljesuhkruga, lisa vahukoor ja vahusta kiirelt läbi.
Kuumuta rõõsk koor auramiseni, lisa tükeldatud šokolaad ja sega ühtlaseks kreemiks, vajadusel kuumuta veidi veel (ära lase keema ja põhja kõrbeda!).
Täida kreemiprits toorjustuseguga ja kata kakaomuffinid, raputa peale nonparelle.
Heledad muffinid kasta šokolaadi-segusse ja raputa pele nonparelle. Serveeri.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar