esmaspäev, 5. mai 2014

Šokolaadikreemi korvikesed

8tk 10cm läbimõõduga korvikest

Korvid:
3dl nisujahu
6spl hapukoort
2spl peensuhkrut
110g margariini

150g tumedat šokolaadi
150g toorjuustu
1,5dl 35% rõõska koort
(1-2spl suhkrut )
maasikaid

Sõelu kaussi jahu, lisa hapukoor, suhkur ja võitükid. Haki taigen sõmeraks seguks, sõtku kiirelt ühtlaseks taignapalliks ja pane 30 minutiks külma. Jaga taigen vormidesse ja küpseta 200 kraadi juures kuldpruunid korvikesed.
Sulata šokolaad, jahuta leigeks ja klopi toorjuustuga ühtlaseks kreemiks, vajadusel maitsesta suhkruga. Vahusta vahukoor 2tl suhkruga tihedaks vahuks ja lisa viimasena jahtunud kreemile. Jaga kreem kreemipritsi abil korvikestesse ja lisa lõigatud maasikad.
 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar