250g odrakruupi
1 punane sibul
0,5 klaasi hautatud puravikke
1spl võid
0,5-0,6l loomalihapuljongit
30g parmesani juustu
Pane kruubid üleööks või 3-4 tunniks külma vette likku. Sulata pannil või ja hauta hakitud sibul võis klaasjaks. Lisa hautatud puravikutükid (värskeid puravikke küpseta kuni vedelik on aurustunud), küpseta veidi, lisa kurnatud ja nõrutatud kruup. Lisa kulbitäis puljongit ja küpseta segades kuni puljong on kruupidesse imbunud, lisa järgmine kulbitäis ja nii kuni oled saanud sobiva tekstuuriga kruubi (krõmpsuva ja kreemja). Iga kord lase peale puljongi lisamist puljongil kruupidesse imbuda ja siis lisa alles järgmine kulbitäis. Kõige viimasena lisa riivitud juust. Soolase puljongi kasutamisele ei ole vaja soola lisada, soolata puljongi kasutamisel maitsesta ka soolaga. Serveeri.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar