kolmapäev, 27. aprill 2011

CAESARI SALAT

1 jääkapsas (jääsalat 4tk)
3-4tomatit või 250g kirsstomateid
1kurk
1paprika
(vutimune)

Kaste:
200g majoneesi
100ml piima
50g Parmesani
0,75tl sinepit
2küüslauguküünt
0,25tl soola
veidi suhkrut
sidrunipipart

Peale:
3 kanarinnafileed
3tl pestot
3tl sojakastet
Ciabatta (õli röstimiseks)
Parmesan

Rebi salat tükkideks, tükelda kurk, tomat ja paprika, sega kõik suures kausis kokku. Kastme jaoks riivi juust peene riiviga, sega majonees piimaga, riivi või pressi küüslauk ja lisa kõik kastme koostisosad kastmesse, püreesta saumikseriga.
Tükelda Ciabatta kuubikuteks, piserda õliga ja rösti kas ahjus või pannil krõbedaks.
Lõika fooliumist kolm 30*40cm fooliumilehte, pane kanafileed ükshaaval fooliumile, määri fileele 1tl pestot, 1tl sojakastet ja tõmba fooliumi ääred üles kokku, küpseta ahjus 40min.
Serveerimiseks aseta taldrikule salat, nirista peale kaste, puista üle Ciabattakuubikute ja juustulaastudega, peale aseta kanaviilud (keedetud vutiminad).




NB! Kana asemel võib kasutada küpsetatud lõhet või forelli.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar