esmaspäev, 2. aprill 2012

KARTULIKOTLETID

1kg keedetud vesisemaid kartuleid
120g peekonit
3tk kanamuna
1tk punast mugulsibulat
2-3tk küüslauguküünt
0,5tl soola

fetajuustu
oliive
paprikat

õli

Riivi kartulid peene riiviga (muredad kartulid riivi suureteralise riiviga), haki peekon. Peenesta sibul ja riivi küüslauk, küpseta sibul ja küüslauk õlis klaasjaks. Sega kõk ained kokku, vormi niisketa kätega kotletid ja küpseta pannil kuldpruuniks.
Haki paprika, viiluta oliivid ja murra pehme feta tükkideks.
Kuumuta ahi 200 kraadini. Lao kotletid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile,  tõsta kotleti keskele kuhjake oliive, paprikat ja fetat. Järelküpseta kotlette kuumas ahjus 5 minutit. Paprika võib eelnevalt võis läbi küpsetada.
Kui teed kotlette muredatest kartulitest, paku kõrvale külma hapukoore või kodujuustukastet.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar